Skip links

Hemmeligheden, håndværket og den friske Bornholmske råvare.

Hemmeligheden
Opskrifterne er vores mest værdifulde hemmelighed, og enkelte kan spores næsten 100 år tilbage i tiden til oprindelsen i køkkenet på Christiansø.

Håndværket
Forarbejdningen af alle vore produkter foregår ved håndkraft. Det gælder lige fra sortering, syltning og udskæring af de friske sild, til blanding af de forskellige friskkværnede krydderier og tilsætning af de mange, mange håndskrællede løg.

Råvaren
Vore sild kommer både fra Østersøen og Nordsøen. På den måde kan vi vælge sæsonens bedste råvarekvalitet, og samtidig kan vi sikre, at så stor en del af vore sild som muligt er MSC-certificerede, hvilket betyder at bestanden af sild skal være bæredygtigt fisket eller på vej til at blive det, og at fiskeriet ikke beskadiger økosystemet og havmiljøet.

Christianøpigens Sild

Christiansøpigens Sild har været populær i Danmark i mere end 30 år, som et Bornholmsk produkt af høj kvalitet.