Historien om Christiansøpigens Sild I dag fremstilles Christiansøpigens Sild efter de oprindelige metoder og udelukkende i hånden, på vores lille fabrik i Svaneke med 3 medarbejdere. Vi fokuserer stadigvæk på kvalitet, de bedste råvarer — og så på den opskrift, som pigen i sin tid bragte med fra sin hjemegn; Christiansø.
Christiansøpigens Sild har gennem årene opnået et særligt godt ry, og vore sild kendes nu i hele Norden som et Bornholmsk gourmetprodukt.
Vi henvender os til kunder, der bevæger sig væk fra masseproduktion og i stedet efterspørger kvalitetsprodukter og nydelse. Derfor er vore sild tilgængelige i en lang række specialbutikker i Danmark og Sverige, men også i udvalgte dagligvarebutikker, ligesom sildene naturligvis er en del af sortimentet i langt de fleste røgerier og fiskebutikker på Bornholm.
Derudover har mange restauranter Christiansøpigens Sild på menukortet, eksempelvis Kanalfogedens Køkken i Løgstør, restaurant Gondolen i Stockholm og restaurant Koefoed i København, anbefalet i Guide Michelin 2011.